2015. május 20., szerda

Isten éltessen Kapitány!



Iker Casillas egy élő legenda, mondjon akárki akármit és senkinek nincs joga kifütyülni őt soha!
Maximális tiszteletet érdemel, mert ő nem szolgált rá erre a sok felé áramló utálatra.
Talán nem mindig nyújt kiemelkedő teljesítményt ( bár személy szerint én ezzel nem értek egyet, Iker csodálatos! ) akkor sem ezt érdemelné! Minden Madridista egy emberként kellene mellette álljon, és nagyon nagyon sajnálom Ikert, amiért pont azok a füttyögő idióták jutottak el a stadionba, akik nem is tudják magukról mennyire szerencsés helyzetben vannak.

Nagyon nagyon sok sikert, erőt és egészséget kívánok Ikernek a továbbiaknak, és kívánom, hogy legyen nagyon nagyon boldog Martínkával és Saraval.

BOLDOG SZÜLINAPOT KAPITÁNYOM!





4 megjegyzés:

  1. Nagyon is egyet értek veled. Soha nem tudnám kifüttyülni a Kapitányt, aki ennyi mindent megtett értük. Mindig is a Kapitány marad az igazi madridisták szívében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ez mennyire pofátlan és gyomorforgató dolog? nemhogy örülne a sok nyomorék, hogy élőben nézheti Ikert, hanem még nekik jár a szájuk.
      Hánynom kell az összes ilyen embertől. Iker többet tett le az asztalra annál, minthogy az ilyen semmirevalók őt fütyülgessék!

      Törlés
    2. Nekem nagyon kezd el elegem lenni belőlük! Miért nem támogatják őt? Ő mondott valaha rosszat rájuk? 17csak ennyit ér nekik?

      Törlés
    3. Na látod ez számomra is talány! Iker minden támogatást megérdemelne annyi év klubbhűség és annyi mentés miatt. De érdekes némely drukkerek emlékezete igen szelektív, azt pont elfelejtik, hogy Iker hányszor mentette már meg a seggünket a vereségtól.

      Törlés